Announcement

Collapse
No announcement yet.

file won't publish

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • file won't publish

    I'm having trouble publishing one of my image files. It only seems to be one image and no others. Every time I try it hangs and then the program quits responding. Any suggestions?

    Marie

  • #2
    Similar problem

    I'm just home from vacation and downloaded the new patch. Since then when I publish a page to image it tells me it's published but it's not listed in the published files so I don't know where it's going. I need help, too!
    Julie

    Comment


    • #3
      Originally posted by metoth
      I'm having trouble publishing one of my image files. It only seems to be one image and no others. Every time I try it hangs and then the program quits responding. Any suggestions?

      Marie
      Try and rename it and publish under the new name. Who knows it may work.

      Let me know.

      Marion

      Comment


      • #4
        Originally posted by MaggieMae
        I'm just home from vacation and downloaded the new patch. Since then when I publish a page to image it tells me it's published but it's not listed in the published files so I don't know where it's going. I need help, too!
        If you know what the name of the file is, just do a search in windows and it will tell you in which folder it is being stored.

        Marion

        Comment


        • #5
          Thanks, Marian!

          I think I'm trying to catch up too fast and am still lost in a dust storm somewhere! We drove over 3000 miles and nearly melted in the heat!

          I'm going to give saving as a try - it may be time to clean up my files!
          Julie

          Comment


          • #6
            Originally posted by Marion
            Try and rename it and publish under the new name. Who knows it may work.

            Let me know.

            Marion
            I renamed it and tried to republish and it still didn't work.
            Anyone have any other suggestions?

            Thanks,
            Marie

            Comment


            • #7
              I'm also having a horrible time. My computer keeps totally bogging down and I don't have that much stuff on here. I've even removed a bunch of unused programs to free up more memory so I know that's not the issue. Are there problems with SBM and Windows XP? I love the program but it's getting really, really frustrating when I have to completely reboot my computer because the program is not responding.....

              Comment


              • #8
                Originally posted by metoth
                I'm having trouble publishing one of my image files. It only seems to be one image and no others. Every time I try it hangs and then the program quits responding. Any suggestions?

                Marie
                If you think you know which file it is, try removing it temporarily from your layout and republish. Occasionally, an image can become corrputed and unreadable when to copy...
                sigpic
                Visit my aisle in the SBM store!
                My buddies are Granny, Moonbeam and Wolvsie35!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Sagebug
                  I'm also having a horrible time. My computer keeps totally bogging down and I don't have that much stuff on here. I've even removed a bunch of unused programs to free up more memory so I know that's not the issue. Are there problems with SBM and Windows XP? I love the program but it's getting really, really frustrating when I have to completely reboot my computer because the program is not responding.....
                  Do you any programs running on the background, like antivirus software? Try turning those off when you're scrapbooking. Those type of programs can eat up a lot of memory.
                  sigpic
                  Visit my aisle in the SBM store!
                  My buddies are Granny, Moonbeam and Wolvsie35!

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by metoth
                    I renamed it and tried to republish and it still didn't work.
                    Anyone have any other suggestions?

                    Thanks,
                    Marie
                    Try this thread from yesterday

                    http://www.scrapbookmax.com/forums/s...02&postcount=1
                    sigpic
                    Visit my aisle in the SBM store!
                    My buddies are Granny, Moonbeam and Wolvsie35!

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by MaggieMae
                      I'm just home from vacation and downloaded the new patch. Since then when I publish a page to image it tells me it's published but it's not listed in the published files so I don't know where it's going. I need help, too!

                      Try this thread from yesterday
                      http://www.scrapbookmax.com/forums/s...02&postcount=1
                      sigpic
                      Visit my aisle in the SBM store!
                      My buddies are Granny, Moonbeam and Wolvsie35!

                      Comment


                      • #12
                        Thanks...I'll try that!

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by srussell
                          If you think you know which file it is, try removing it temporarily from your layout and republish. Occasionally, an image can become corrputed and unreadable when to copy...
                          There isn't any element in this particular LO that I haven't used in other LOs with success, except for the photos. I can't imagine the problem is with the photos themselves.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by srussell
                            Hmm...this doesn't seem to be something that would help. It's not that I can't find them after they are published, but that I can't get them to publish at all.

                            Comment

                            Working...
                            X